Ένα υπέροχο αγρόκτημα στη Μινόρκα!!

Posted on

Σε αυτό το μικρό άγριο νησί των Βαλεαρίδων, ένα αγρόκτημα έχει γίνει ο προορισμός διακοπών μιας οικογένειας που ερωτεύτηκε αυτό το μέρος. Ένα σπίτι που κυριαρχεί η ηρεμία!!

Αρχικά, αυτή η αγροικία αποτελούταν από ένα κύριο σπίτι, χωρισμένο σε μικρά δωμάτια και γειτονικά κτίρια για ζώα. Χώρος, μεγάλες δυνατότητες δημιουργίας διαχρονικού σπιτιού … Το ιδανικό μέρος για να φανταστείτε και να εγκαταστήσετε μια εξοχική κατοικία που θα καλωσορίσει όλη την οικογένεια.

Τα πέτρινα δάπεδα, τα έπιπλα κουζίνας, τα ράφια στα υπνοδωμάτια, τα μπάνια, τα ανοίγματα, η τσιμεντένια πισίνα και οι πέτρινοι τοίχοι.

Όσον αφορά τη διακόσμηση, η κεντρική ιδέα είναι απλότητα και το πνεύμα της Μινόρκα που χαρακτηρίζει την ατμόσφαιρα του νησιού. Σε κάθε δωμάτιο, υπάρχει ένα εκλεπτυσμένο στιλ με ασβεστωμένους τοίχους, πρώτες ύλες και πολύ λίγα έπιπλα. Αρκετά για να θέλεις να βάλεις εκεί και να δείξεις πολλά αντικείμενα που έχουν νόημα και ιστορία για την οικογένεια, όπως γλυπτά, μπολ, ζωγραφική, κηροπήγιο ή φωτογραφία… Στην κουζίνα, τα χρώματα συνυπάρχουν.Τα υλικά, όπως το ελαφρύ ξύλο των ψηλών σκαμνιών και η λυγαριά των αμπαζούρ φέρνουν μια απαλή φωτεινότητα. Μια ατμόσφαιρα καταπραϋντική από τις εξαιρετικά ελαφριές λευκές κουρτίνες. Στο σαλόνι, τα σκούρα ξύλινα δοκάρια, οι πινελιές των μαύρων και εθνοτικών μοτίβων έρχονται σε αντίθεση με το λευκό των τοίχων. Πάντα σε μια αναζήτηση απλότητας, στα φυσικά υλικά δίνεται υπερηφάνεια στα υπνοδωμάτια με κλινοσκεπάσματα ακατέργαστων και εκλεπτυσμένων σεντονιών σε μπλε ή γκρι τόνους, και εκλεκτά φώτα πορσελάνης.

Πάμε να δούμε εικόνες μετά την περιγραφή ώστε να εμνευστούμε για τη διακόμσηση του εξοχικού μας ή και του σπιτιού!

.

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.