Η ζωγραφική ενός κύκλου στον τοίχο δίνει ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα!

Posted on

Η ζωγραφική ενός κύκλου στον τοίχο δίνει ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Αλλά πώς ακριβώς το κάνετε αυτό; Θα το εξηγήσω παρακάτω!

Κύκλος χρώματα στον τοίχο
Μπορεί να έχετε δει αυτό το υπνοδωμάτιο στο παρελθόν.Εάν είστε ενεργός στο Instagram ή στο Pinterest, πιθανότατα έχετε ήδη δει έναν τοίχο με διαφορετικό ζωγραφισμένο κύκλο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εφαρμόσετε τον κύκλο σε διαφορετικά μέρη του σπιτιού:

Ένας μεγάλος κύκλος πάνω από τον καναπέ στο σαλόνι
Χρωματίστε έναν κύκλο στο χώρο εργασίας σας με λίστες με τις αγαπημένες σας προσφορές
Αλλά μπορείτε επίσης να βάψετε έναν κύκλο στην κρεβατοκάμαρα.
Τι χρειάζεσαι ?
Η βαφή ενός κύκλου στον τοίχο είναι πραγματικά πολύ εύκολη. Αυτό που χρειάζεστε για αυτό είναι το εξής:

Μολύβι
Καρφί και σφυρί
Σύρμα
Paint-χρώμα
Πινέλο και ρολό
Στη συνέχεια, εδώ είναι το βήμα προς βήμα σχέδιο για να βάψετε τον κύκλο σας στον τοίχο. Πρώτα σκεφτείτε προσεκτικά πόσο μεγάλο θέλετε να κάνετε τον κύκλο. Βεβαιωθείτε ότι ο κύκλος είναι σε καλή αναλογία στον τοίχο και με άλλα αντικείμενα στο δωμάτιο. Για παράδειγμα, ο κύκλος πίσω από το κεφαλάρι του συγκεκριμένου δωματίου είναι ελαφρώς φαρδύτερος, ώστε το κεφαλάρι να πέφτει όμορφα στον κύκλο. Για παράδειγμα, θέλετε έναν κύκλο πάνω από τον καναπέ και έχετε μακρύ τοίχο; Τότε μπορεί να είναι λίγο μεγαλύτερο για ένα “μεγάλο” αποτέλεσμα.

Είναι επίσης ωραίο να συνδυάζετε διαφορετικούς κύκλους ή να τους επικαλύπτετε. Αλλά αυτό είναι φυσικά ένα βήμα παραπέρα. Πρώτα θα ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε έναν κύκλο στον τοίχο.

Σχέδιο βήμα προς βήμα: Σχεδιάστε έναν κύκλο στον τοίχο
1. Όταν καταλάβετε πόσο μεγάλο θέλετε να είναι ο κύκλος, μετρήστε πού θα βρίσκεται το κέντρο κατά προσέγγιση

2. Σε αυτό το σημείο, στη μέση, σπρώξτε ένα καρφί στον τοίχο. Όχι πολύ βαθιά γιατί πρέπει να το βγάλετε ξανά πριν ξεκινήσετε τη ζωγραφική.

3. Στη συνέχεια, συνδέστε ένα σύρμα ή ένα σχοινί σε αυτό το καρφί που έχει τουλάχιστον το μισό του κύκλου (μετρήστε το ίδιο καλά).

4.Συνδέστε ένα μολύβι στην άλλη πλευρά του σχοινιού. Είναι σημαντικό όταν τοποθετείτε το μολύβι με το σημείο στον τοίχο ότι το σχοινί είναι τεντωμένο. Αυτό είναι το μέγεθός σας για τον μισό κύκλο. Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε εάν το μέγεθος του κύκλου είναι σωστό.

5. Και μετά ξεκινήστε! Είναι σημαντικό να υπάρχει συνεχής τάση στο σχοινί και να κρατάτε το μολύβι σφιχτό στον τοίχο. Στη συνέχεια ανεβαίνετε προς τα πάνω και θα παρατηρήσετε ότι σχεδιάζετε έναν κύκλο στον τοίχο.

Σχέδιο βήμα προς βήμα: Χρωματίστε τον κύκλο στον τοίχο
6. Όταν σχεδιάσετε τον κύκλο, είναι σημαντικό να αρχίσετε να ζωγραφίζετε τον κύκλο στον τοίχο. Ξεκινήστε με την εξωτερική άκρη. Τοποθετήστε τη βούρτσα, με μπογιά, σαν να είναι στη γραμμή και μετά μετακινήστε πολύ αργά κατά μήκος της γραμμής. Αφήστε το χρώμα να τρέξει καλά, ώστε να μην τελειώνει με πολύ χρώμα. Επομένως, δεν είναι απαραίτητο να βάζετε πάρα πολύ χρώμα στη βούρτσα.

7. Όταν βάψετε το εξωτερικό άκρο, μπορείτε να συμπληρώσετε τον κύκλο με έναν κύλινδρο. Μπορείτε επίσης να το κάνετε με μια βούρτσα.

8. Ανάλογα με την επιφάνεια και το χρώμα, μπορείτε να προσδιορίσετε εάν πρέπει να προχωρήσετε και σε ένα ακόμη χέρι βαψίματος. Αφήστε τον κύκλο να στεγνώσει καλά πρώτα.

Βόιλα! Καταφέραμε να βάψουμε έναν στρογγυλό κύκλο.

Ζωγραφική ενός στρογγυλού κύκλου στον τοίχο στην κρεβατοκάμαρα .

Στυλ του υπνοδωματίου
Εκτός από τον κύκλο στον τοίχο, θέλω επίσης να επισημάνω το υπόλοιπο αυτής της όμορφης κρεβατοκάμαρας. Το δωμάτιο μοιάζει σαν  ένα σετ σε ένα περιοδικό. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχει γίνει πολλή στρώση. Αυτό σημαίνει ότι έχουν προστεθεί πολλά επίπεδα. Ξεκινάτε με τα έπιπλα ως βάση, όπως το κρεβάτι και τα κομοδίνα με τη συνοδευτική διακόσμηση, όπως τα κλινοσκεπάσματα. Εγώ η ίδια είμαι οπαδός πολλών μαξιλαριών, έχω τέσσερα στο δώματιο μου, γιατί αυτό δίνει πραγματικά μια πολυτελή αίσθηση ξενοδοχείου.

Στη συνέχεια, ντύνετε το κρεβάτι περαιτέρω με ένα μεγάλο κάλυμμα με πιθανώς ένα καρό και ένα μείγμα διακοσμητικών μαξιλαριών πάνω του. Αυτό δίνει στο κρεβάτι μια γενναιόδωρη και ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση. Αυτό το υπνοδωμάτιο έχει πραγματικά μποέμ εμφάνιση, αλλά μπορείτε φυσικά να εφαρμόσετε αυτό το στρώμα με οποιοδήποτε στυλ.

Πίσω σε αυτό το υπνοδωμάτιο, εκτός από την ωραία επίστρωση, έχει χρησιμοποιηθεί επίσης πολλή διακόσμηση. Σκεφτείτε τις αφίσες στον τοίχο, ένα χαλί μπροστά από το κρεβάτι και τα αυτοσχέδια φώτα στον τοίχο.

Αυτό που κάνει την κρεβατοκάμαρα ολοκληρωμένη είναι τα φυτά. Όπως γνωρίζετε από μένα, τα φυτά είναι πραγματικά απαραίτητα για κάθε χώρο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε ότι τα φυτά είναι επίσης εξαιρετικά ελκυστικά στην κρεβατοκάμαρα.

 

 

 

  • Share

0 Σχολια

Αφηστε ενα σχολιο

Your email address will not be published.